Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Vointa responsabila cu fotbalul, Rapidul cu golul. Vointa Sibiu – Rapid Bucuresti: 0-1

CSU Voința Sibiu a pierdut, astăzi, meciul disputat acasă împotriva echipei Rapid București, cu scorul de 0-1. Golul marcat de Deac, din penalty, în minutul 10, a fost singura reușită a partidei, deși sibienii au introdus balonul în poarta lui Dănuț Coman, în minutul 71. Din păcate pentru sibieni, reluarea lui Coman cu capul a fost sancționată cu offsaid de centralul Istvan Kovacs.

Nivelul partidei a fost foarte scăzut, la acest lucru contribuind din plin rapidiștii, care fie întârziau reluarea jocului, acuzând faulturi grave, fie, presați fiind de avântul jucătorilor Voinței, respingeau baloanele în orice direcție, obiectivul fiind acela de a le trimite departe de poarta lui Coman. Momentul anulării golului marcat de Coman a adus și nemulțumirea suporterilor, aceștia, indignați, începeau să strige „hoții, hoții”, stare care s-a menținut până la sfârșitul partidei din etapa a noua a Ligii I. Bilanțul partidei indică un raport al ocaziilor de 6-3, în favoarea sibienilor.

Voința Sibiu continuă să piardă puncte acasă, după meciuri în care băieții lui Pelici sunt superiori adversarilor prin joc, determinare și număr de ocazii, iar acest lucru devine atât o cutumă, cât și o meteahnă a noii promovate.

Echipe de start:

Voința Sibiu: Bodan Miron, Casian Maghici, Rareș Forika, Andrei Tînc, Nicolae Grigore, Caius Lungu, Răzvan Dîlbea, Claudiu Bunea, Andrei Antohi, Iulian Popa, Ion Coman.

Rezerve: Remus Dănălache, Segiu Bar, Dumitru Apostol, Alexandru Marinescu, Radu Neguț,Eduard Nicola, Marius Burlacu.

Rapid București: Coman Dănut, Ezequias Tavares, Antonio Santos, Dan Alexa, Deac Ciprian, Cassio Vargas, Roman Mihai, Vladimir Bozovic, Glauber Berti, Iulian Apostol, Filipe Texeira.

Rezerve: Cătălin Straton, Daniel Pancu, Cristian Oros, Valentin Crețu, Stefan Grigore, Sabin Sburlea, Constantin Gîngioveanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus