Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Ariton la Moscova: ”Romania ofera un climat de afaceri performant!”

Ministrul Economiei, Ion Ariton dă asigurări rușilor că se poate investi în România, pentru că țara noastră oferă posibilităţi de investiţii foarte atractive. Ministrul e află în Rusia într-o vizită de trei zile iar pe agenda discuţiilor figurează mai multe întâlniri cu oficiali și oameni de afaceri ruși. "Se continuă procesul de reformare a întreprinderilor de stat, reformele includ vânzarea unor pachete majoritare de acţiuni la unele companii şi profesionalizarea managementului acestora, de aceea sper ca interesul companiilor din Rusia să crească în perioda următoare, deoarece România oferă posibilităţi de investiţii foarte atractive şi un climat de afaceri performant", a afirmat demnitarul de la Bucureşti, citat de Agerpres, în cadrul întâlnirii după patru ani a Comisiei interguvernamentale româno-ruse de colaborare economică şi tehnico-ştiinţifică.
Ambasadorul României la Moscova, Constantin Mihail Grigorie, a arătat că volumul schimburilor comerciale între România şi Rusia a înregistrat o creştere de 35% faţă de anul 2009, ajungând la aproape 4 miliarde de dolari. În 2010, pentru prima dată după 1989, volumul exporturilor româneşti a depăşit un milard de dolari.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

fara pd-l

Acum 10 ani

Nu te mai forta, hai acasa ca esti pe lista de remaniati. Poate te ia PSD-ul inapoi, ca ti-au aratat adeziunea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus