Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Consulul Germaniei a deschis anul universitar la ROGER

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a deschis ieri noul an universitar în prezența Consulului Germaniei în România, Thomas Gerlach, a viceprimarului Astrid Fodor, precum și a numeroși alți invitați.

Evenimentul a fost deschis de prof.univ.dr. Hortensia Gorski, rectorul Universităţii Româno-Germane din Sibiu, care a precizat că „Universitatea nu este doar un spaţiu al acumulării de cunoştinţe, ci şi un vector al valorilor sociale. Educaţia nu înseamnă doar specializare, ci şi insuflarea unor valori universale. Dragi studenţi, nu uitaţi că prin activitatea voastră, prin rezultatele şi comportamentul pe care îl aveţi, sunteţi cei care veţi da valo9are diplomei pe care o veţi primi la finalizarea studiilor”. Gorski a mai vorbit și despre deschiderea internațională a ROGER precum și despre importanța integrării absolvenților pe piața muncii.

Noul an universitar s-a deschis pentru studenţii de la ştiinţe economice, ştiinţe juridice şi administrative şi inginerie economică. Universitatea Româno-Germană din Sibiu oferă în anul universitar 2010-2011 peste 600 de locuri la studiile universitare de licenţă şi 200 de locuri la programele de studii universitare de masterat, Universitatea Româno-Germană din Sibiu fiind singura universitate particulară acreditată din Sibiu, cu drept de organizare a studiilor universitare de masterat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus