Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
18°C

ProTV: Ariton nu e pe lista remaniatilor

Surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că patru miniștri ai cabinetului Boc se află pe "lista neagră" a remanierii. Ministrul Economiei, Ion Ariton nu se regăsește printre acești patru miniștri. Schimbarea celor patru s-ar putea produce săptămâna viitoare. Miniștrii propuși pentru remaniere sunt Teodor Baconschi, ministrul Afacerilor Externe, Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii, Valerian Vreme, ministrul Comunicațiilor și Gheorghe Ialomițianu, ministrul Finanțelor.
Democrat liberalii vor discuta despre aceste propuneri si cu ceilalti colegi din coalitie, UDMR-ul, in prima sedinta care va avea loc martea viitoare, pe 11 octombrie.
În această săptămână este puțin probabil să se anunțe public o decizie în privința remanierii guvernamentale, din cauza programului înăarcat al premierului Emil Boc. Miercuri, el are ședință de Guvern, iar joi pleacă la Timișoara, pentru o întâlnire cu conducerea PDL. Acolo s-ar putea discuta detalii despre această remaniere. În plus, PDL nu poate face acest anunț fărăa să se consulte în cadrul coaliției, susține postul de televiziune ProTV.

 

Comentarii

2 comentarii

ts

Acum 9 ani

daca nu vorbesti, nu gresesti. ariton ministrul beton.
Raspunde

?

Acum 9 ani

astia se joaca cu el. Parca ar fi o marioneta! De 2-3 ori a aparut pana acum numele lui pe lista remaniatilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus