Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Music Pub incepe toamna cu The MOOoD

Mâine, 13 octombrie, de la ora 21.30, Music Pub începe "stagiunea de toamnă - iarnă" cu un nou concert de rock alternativ susținut de trupa The MOOoD.

The MOOoD s-au detașat încă de la început pe scena muzicii alternative românești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit – indie, datorită timbrului vocal special al solistului. Așteptați cu nerăbdare în toate cluburile bucureștene și din țară, The MOOoD s-au bucurat dintotdeauna de aprecierea publicului și a presei, dar și a criticilor de specialitate.
Succesul le-a fost confirmat și de invitațiile de a concerta pe scena unor mari festivaluri : B'ESTFEST (2008 si 2009), în deschiderea concertului Lenny Kravitz, (2008- Romania) , Exit Festival (Serbia – 2009), Eurosnic Festival (Olanda – 2009) , cel mai mare show-case festival din Europa.
Pe 14 aprilie 2011, The MOOoD lansau primul lor album, intitulat simplu ”OOo” , înregistrat și mixat de Alexandru Ispas, considerat și ”cel mai așteptat album rock românesc”.
The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) și Mihai Marin (bas, backing vocals).
 
Intrarea la concert se face pe baza brățărilor, care se pot achiziționa la intrare, contra sumei de 15 lei.  După concert, The MOOoD va invită la un indie afterparty în Music Pub Extension. 
 
Seria concertelor din această iarnă va continua la Music Pub cu  lansarea albumului Egretta, a celor de la Grimus, iar Toulouse Lautrec își va lansa albumul Heroes. Travka, Electric Fence, Tagma și Liverpool sunt alte câteva dintre trupele ce vor susține concerte la Music Pub.  
 
Concertul The MOOoD este organizat de Music Pub, cu sprijinul Radio Guerilla, Sibiu Media Center, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Grolsch.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus