Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Lansare de carte la Romgaz

Centrul de Informare şi Documentare al SN Romgaz SA din Mediaş, găzduieşte mâine de la ora 17.00 lansarea volumului „Politici şi programe de mediu în România şi în lume”.

Volumul este produsul proiectului de cercetare „Politici de mediu în România şi în lume”, desfăşurat începând cu anul 2009 de către Centrul de Cercetări al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, şi este coordonat în calitate de director de proiect de către lector univ. dr. Eugen Străuţiu.

Beneficiarul cercetarii este Asociaţia Ecomuzeul Regional Sibiu, condusă de către ing. Marius Halmaghi. Cercetarea se constituite într-o abordare analitică a ameninţărilor, riscurilor şi vulnerabilităţilor în mediul de securitate global şi naţional, a politicilor de prevenire şi răspuns coordonate prin instituţiile naţionale şi internaţionale specializate în securizarea mediului înconjurator.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus