Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

USR PLUS are candidat la Primăria Cisnădie: Rodica Velțan

USR PLUS are candidat la Primăria Cisnădie: Rodica Velțan

Președinta USR Cisnădie, Rodica Velțan, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Cisnădie. ”Degeaba ne lamentăm online că nu ne convine una sau alta. Toată decizia este la discreția oamenilor politici. Iar dacă nu ai o poziție de influență politică, cum ar fi consilier local, primar, poate chiar un om cu decizie într-un minister, nu poți să faci nimic pentru comunitatea în care trăiești. Iar eu multă vreme am fost vocală online și în cercul de prieteni și n-am rezolvat nimic”, explica Velțan motivul pentru care a intrat în politică.

Rodica Velțan are 40 de ani, este economist de profesie și președinta filialei USR Cisnădie din 2018.

Alianța USR PLUS_Candidați Consiliul Local Cisnădie

Pentru Consiliul Local Cisnădie, USR și PLUS au propus o listă în care cea mai în vârstă persoană are 58 de ani.

Andreea Zîmța (27 de ani), membru USR, este de profesie inginer. Marius Vlăsceanu are 29 de ani și este propunerea PLUS Cisnădie. De profesie inginer proiectant de componente din mase plastice pentru industria automotive. Mihaela Seușan (58 de ani) este profesor și formator în cadrul Corpului Didactic. Alexandru Gheorghiu (33 de ani) a studiat Administrație Publică la ULBS și este preocupat de digitalizarea Primăriei. Adrian Daneș (48 de ani) este inginer textilist și director tehnic la o unitate de producție cu tradiție din Cisnădie. Adrian Sinkievici (41 de ani) este director financiar al unei companii multinaționale. Cosmin Simion (29 de ani), membru PLUS, a terminat Facultatea de Științe Economice, specializare Management, iar în prezent studiază un program de master în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu pe partea de Securitate și Relații Internaționale. Anca Tătaru (37 de ani), membru USR, este de profesie inginer constructor.

„Cred că este momentul unui schimb de generații în administrația locală din Cisnădie. Este momentul ca tineri cu inițiativă, cu experiență în domeniul lor de activitate și cu viziune, să conducă acest oraș și să îi decidă viitorul. Prioritățile noastre sunt infrastructura, educația, inclusiv prin deschiderea de noi unități școlare în Cartierul Arhitecților, mobilitatea și dezvoltarea comunității, prin păstrarea patrimoniului cultural și istoric al Cisnădioarei și al Cisnădiei. Acesta va fi mandatul nostru în următorii 4 ani, iar propunerile noastre pentru Consiliul Local sunt garanția că Cisnădia e una singură, indiferent că se numește Vatră, Cartierul Arhitecților sau Cisnădioara”, Rodica Velțan, președinta USR Cisnădie și candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Cisnădie.
 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

XYZ

Acum 1 an

Buna ziua, Pentru a învinge actuala administrație din Cisnadie, cred ca trebuia un om cunoscut la nivelul Cisnadiei. Un om integru, cu abilități practice. Nu contest capacitatea doamnei, dar nu este cunoscută pe plan local. Toti acesti tineri de lângă dansa, cine sunt...???
Raspunde

S

Acum 1 an

Sunt poporul! Voi chiar nu înțelegeți ca în politica trebuie sa se implice absolut oricine. Oamenii obișnuiți, care și-au făcut treaba ani și ani, nu trebuie sa sa stea deoparte. Mie chiar mi se par dubioși cei "cunoscuți". Tocmai pt ca nu sunt cunoscuți, pt ca sunt oameni obișnuiți, candidează pe liste de partid. Celebritățile pot candida și independenti. Vrei sa spui ca tu, dacă te-ai considera un om cinstit și competent, care are idei sa schimbe ceva în bine, nu ai candida pt ca nu esti cunoscut?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Geo

Acum 1 an

Cu Noname-uri ca și la Sibiu și Șelimbăr și cu tot feluri de cârdașii între penalii Județului și conducerea voastră eu zic ca asta vi sfârșitul!
Raspunde

S

Acum 1 an

Dar ce vedete vreți sa candideze? Unul ca trif e cunoscut, alegeti-l pe el doar pt ca e cunoscut și nu mai e no name (inclusiv prin articolele plătite publicate aici). Nici de Iohannis nu auzisem înainte sa candideze la primarie, cât de inspector general școlar (wow...) era. Plus cei de pe listele fdgr, pe care i-am votat pt ca erau sasi, pe listele fdgr. Și pe ăștia (sau alții ca ei) o să-i votez pt ca par oameni serioși și pt ca sunt pe listele usr, cu care "țin" eu. Am văzut ca huja poate statui, sa vad ce pot și alții.
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Cu o campanie bună Hujache poate fi bătut.
Raspunde

Joseph

Acum 1 an

Huja nu numai ca trebiue rapid inlocuit...trebuie si cercetat penal pt sifonarole de bani uriase din primarie...el si slugile lui de acolo!
Raspunde

Popa Mihaela

Acum 7 luni

Buna ziua,nu are ce cauta in conducere un om care nu are bunul simț si respect, sunt in proces cu primaria cisnadie, am făcut lucruri bune si dupa ma ars pe la spate cu amenzii,o sa vada ei ca o sa castig tote procesele,am dezvăluit toate conflicte si interese si ma amendat pentru lucruri bune care leam făcut legal si fara nici o ilegalitate. A pus anunțul pe independent 100%,sa faca reclama cu noi pentru a castiga din nou fotoliu de primar,rusine!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus