Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Medic al Spitalului Clinic Judetean Sibiu, ales membru in Adunarea Generala a Reprezentantilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

După votul de ieri din Camera Deputaţilor, conf. univ. dr. Paul Porr, medic şef Secţia Clinică Medicală I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a fost ales ca membru în Adunarea Generală a Reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

„În şedinţa de ieri s-a votat favorabil şi am devenit membru. Din păcate sunt singurul din Sibiu. Sper să pot face ceva în favoarea tuturor, nu doar a Sibiului. De asemenea sper că Adunarea Generală nu este doar o chestie pseudodemocratică, adică să ne adunăm o data pe an şi să nu facem nimic. Eu sper să fie o chestie democratică unde fiecare vot o să conteze” a spus dr. Paul Porr.

Propunerea a fost făcută încă din luna mai, fiind urmată de audierea la Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor de la sfârşitul lunii septembrie. Adunarea Generală a Reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate este forul suprem al instituţiei.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus