Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ministrul de Interne, Traian Igas: transmit condoleante familiei Gancea

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a transmis, vineri, condoleanţe familiei poliţistului Lucian Gancea, care a murit în urma unui accident produs în timp ce conducea maşina cu radar a Poliţiei. Igaș a anunţat că se vor oferi facilităţi familiei: "Vreau să transmit condoleanţe familiei poliţistului care a decedat în cursul zilei de azi (vineri - n.r). El se afla în misiune şi orice poliţist care se află în misiune este protejat de lege, în sensul că se asigură anumite facilităţi familiei:, de înmormântare şi alte drepturi", a spus Igaş, într-o pauză, în cadrul întrunirii comisiei de administrație a PDL, întrunită vineri la Sibiu.

Foto: Antena 1 Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

x

Acum 12 ani

saracul...chiar a murit nevinovat...este victima soselelor din anii 60 si al traficului din 2011. Dumnezeu sa l odihneasca
Raspunde

Adrian

Acum 12 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Lucian, admin: va rog sa stergeti acel comentariu care nu-si are locul aici!
Raspunde

x

Acum 12 ani

Adrian, ma refer la faptul ca din toate rovinietele se putea face pe acea zona de mult 4 benzi cu parapeti pe mijloc...asa nu s ar mai fi produs o gramada de accidente....oare cati o sa mai moara pana gasesc o solutie viabila...nu vanatoarea radarelor!!! chiar imi pare rau pt el ca parea un baiat super de treaba! victima unui sistem
Raspunde

da

Acum 12 ani

Sa ma ierte Luci,dar nu ma pot abtine:Domnule ministru cu \"m\" mic ,legea te protejeaza dupa ce mori ,ca in timpul vietii nu protejati cu nimic.Halal ministru!Mai bine o fluierai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus