Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Gaz Metan - BC Mures, in direct la Digi Sport

Postul de televiziune DigiSport va transmite in direct derby-ul etapei a treia, dintre Gaz Metan Medias si BC Mures Targu Mures. Partida este programata maine, de la ora 20, in Sala Sporturilor din Medias. Tot in aceasta etapa, TVR 3 va transmite in direct, de la Arena de Baschet din Bucuresti meciul dintre Dinamo si BCM Pitesti, echipa la care joaca si fostul component al lotului CSU Sibiu, Octavian Popa Calota. Meciul de la Bucuresti incepe la ora 18.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

SIBIU

Acum 12 ani

Mai usor cu stirile despre medias, locul in care se sifoneaza bani publici la greu. Vreau sa citesc mai mult despre Sibiu, care pana una alta este resedinta de judet. La medias fac sport cu bani furati din factura mea si a altuia la gaz, iar horoba nu a fost dat afara degeaba de padureanu... Despre gaz metan vreau sa citesc mai ales dupa cate 5 luate acasa sau 4 la mioveni...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus