Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

”Profesorii” pesedistilor: Stelian Tanase, Liviu Mihaiu si Bogdan Chireac

Consiliului National al PSD, forul ce reunește reprezentanți ai tuturor organizațiilor PSD din teritoriu se reunește la sfârșitul acestei săptămâni la București, la Palatul Parlamentului. "Va fi un CN sau o conferinţă anuală, mai bine zis aşa cum mi-am dorit de când am fost ales preşedinte, să modernizez PSD, să avem o conferinţă anuală în care nu doar să vorbească preşedintele, secretarul general, ci să avem reuniuni ale tuturor structurilor noastre de tineret, femei, pensionari, sindicate. O să avem şase sau şapte dezbateri cu totul şi cu totul separate, nu în plen, pe temele cele mai importante, de la economie, sănătate, educaţie", a declarat președintele PSD Victor Ponta, legat de eveniment.
Se vor organiza mai multe ateliere, în funcție de specializările fiecărui delegat: Atelierul de lucru privind cultura îl va avea ca moderator pe Stelian Tanase, Atelierul de lucru privind colaborarea PSD cu ONG-urile din domeniul mediului va fi coordonat de Liviu Mihaiu, în timp ce Atelierul de lucru privind politica externă şi europeană va fi condus de jurnalistul Bogdan Chireac.
La ultima Conferință Națională a PSD, de la începutul acestui an, PSD Sibiu a avut 25 de delegați.
Foto. Cotidianul

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus