Duminică,
26.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Victor Ponta: ”Dacă era Colectiv la Sibiu sau Cluj nu cred că era băgat primarul la închisoare"

Victor Ponta: ”Dacă era Colectiv la Sibiu sau Cluj nu cred că era băgat primarul la închisoare

Fostul premier Victor Ponta, care se afla în funcție la Palatul Victoria în momentul incendiului Colectiv crede că tragedia Colectiv a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern și că primarul Piedone nu are absolut nicio vină. Mai mult, acesta este convins că dacă “Colectivul” se întâmpla la Sibiu sau la Cluj nu era "băgat primarul la inchisoare".

"Stim toti ca Tragedia de la “Colectiv” a fost folosita in scop politic pentru inlocuirea unui Guvern ( altfel trecea , ca multe alte tragedii) . Din acest motiv nimeni nu a fost, de atunci si pana azi, interesat sa afle adevarul sau sa faca dreptate! Stim toti ca Primarul Piedone nu are absolut nicio vina ( daca era “Colectiv” la Sibiu sau la Cluj nu cred ca era bagat Primarul la inchisoare) . Stim toti ca acum ard oamenii in Spitale si nimeni nu pateste ceva . Stim toti ca si azi se organizeaza concerte in subsoluri si locatii total inadecvate. Stim toti ca nu am mai vrut sa auzim de “Colectiv” ca sa nu ne aducem aminte de manipularea si modul in care vietile pierdute au fost folosite cu cinism. Stim toti ca acum “Coruptia NU MAI ucide” , nici minciuna, prostia, incompetenta si nesimtirea. I-am bagat pe Piedone si pe patronii Clubului la inchisoare si mergem mai departe ca si cand nu a existat nimic. Extrem de trist!", scrie Victor Ponta pe pagina sa de facebook

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Flo

Acum 1 lună

Nu ne intereseaza NIMIC din ce regurgiteaza puie monta!!!
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

Dar poate era, de unde e atat de convins Ponta? Acuma se dau victime bucurestenii in comparatie cu ardelenii? Sunt defavorizati? :) Doamne fereste sa se intample din astea in Sibiu sau Cluj. Oricum, pe primarul ala din Cluj care i-a tinut locul lui Boc cat a fost prim-ministru l-au bagat la puscarie, parca pt ceva coruptie. Il bagau si pentru un colectiv.
Raspunde

Elena

Acum 1 lună

Sa-i spuna cineva filozofului (daca taceai filozof ramaneai) ca la Sibiu sau Cluj nu exista primari din categoria piedoni si nici vangheli.
Raspunde

Rob

Acum 1 lună

Dacă se întâmpla în Etiopia nu era arestat nimeni, dacă se întâmpla în SUA erau toți cu mulți ani. Ce comparație de 2 lei, cum s-ar fi întâmplat altundeva, nu cum ar trebui să se întâmple oriunde. Ce pretenții să ai de la clasa politică când vezi asemenea gândiri. Vă urez pușcărie cât mai grea celor implicați
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Intr-un stat de drept, pentru eliberarea autorizatiei fara avize ISC si ISU ce a premeditat masacru din Colectiv, criminalul Piedone nu rata funia sau injectia letala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus