Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Lansare de carte: Miscarea national-liberala din Romania (1944-1948)

Profesorul Tiberiu Costăchescu va lansa cartea ”Mişcarea naţional-liberală din România (1944-1948)”, miercuri, 26 octombrie, de la ora 18, la Biblioteca ASTRA, corpul B – foaier. Prezentările volumului vor fi făcute de prof dr. Corvin Lupu, dr. Sorin Radu, dr. Alexiu Tatu şi dr. Vasile Crişan. ”Întregită şi de paginile ce înfăţişază crâmpeie din istoria liberalismului sibian, prezenta carte se doreşte a fi o filă în plus – destinată a aduce noi informaţii şi clarificări – la marea carte a istoriei liberalismului românesc. Încărcat de glorioasele împliniri ale trecutului, Partidul Naţional-Liberal a ştiut să facă dintr-un moment mai puţin favorabil un punct de rezistenţă şi de sprijin. Reuşitele lui vor veni peste câteva decenii, aşa cum le prevăzuse şi Constantin I.C. Brătianu în testamentul său politic”, scrie editorul cărții, Editura Tehno Media în prezentarea volumului.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Decan

Acum 12 ani

O nulitate patenta, care nu a fost in stare sa faca o facultate adevarata inainte de 89, preparator batran, ajuns prin impostura universitar. Ce rusine!
Raspunde

Cate decan

Acum 12 ani

1) Nu sunteti decan, pentru ca nu v-ati exprima asa. Cred ca veniti de pe taramul politicii. 2) Nu cred ca il cunoasteti pe dl. Costachescu. Nu ati vorbi asa. 3) Dl. Costachescu chiar este un intelectual. 4) Faptul ca nu a fost promovat este rezultatul imprejurarii ca nu a ingenunchiat in fata conducatorului autocrat al ULBS.
Raspunde

Ziggy

Acum 12 ani

PNT-ul si PNL-ul au fost distruse de PSD. Restul e laba trista si anosta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus