Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Proiectul"Te iubeste mama!" prezentat in cadrul Astra Film Festival 2011

Proiectului „Te iubeşte mama!” în cadrul Astra Film Festival 2011 Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu găzduieşte Masa Rotundă pentru promovarea Proiectului „Te iubeşte mama!”, menit să faciliteze comunicarea audio-vizuală între copiii rămaşi acasă în urma plecării părinţilor acestora la muncă în străinătate.

Evenimentul reuneşte reprezentanţi ai organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale implicate în teme privind copiii şi adolescenţii, și îi va avea ca invitați pe autorii documentarului “Singur acasă – o tragedie românească”, care a generat cauza „Te iubeşte mama!”, film selecţionat la Festivalul Internaţional de Film Documentar Astra Film Festival 2011.

Masa rotundă va urma proiecției filmului în cadrul festivalului, programată pentru 26 octombrie, de la ora 12:30, la Sala John Marshall, a Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Masa rotundă va consta în prezentarea proiectului şi a unor materiale tematice video, dezbateri, legături prin Skype cu o serie de alţi actori esenţiali în ameliorarea situaţiei copiilor lipsiţi de sprijin familial şi psihologic.

Proiectul este un parteneriat între Asociaţia Femeilor Române din Italia (A.D.R.I. Onlus), Programul Naţional Biblionet şi Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR).

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 octombrie, la Sala de Consiliu, în intervalul orar 14:00 - 16:00.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus