Joi,
28.01.2021
Innorat
Acum
-2°C

Prefectul a dat astazi de baut

Un pahar de vin, nu mai mult, iar pentru cei care au venit cu maşinile o ceaşcă de cafea.

Evenimentul a avut loc la finalul şedinţei lunare de Colegiu Prefectural. „Pentru că astăzi este Sf. Dumitru aş vrea să vă invit pe toţi la un pahar de vin şi să le spun La Mulţi Ani tuturor celor care poartă acest nume”, a spus prefectul Horaţiu Dumitru Răcuciu.

Primii care  s-au grăbit să-l felicite pe prefect, chiar înainte de sfârşitul şedinţei, au fost directorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă – Francisc Torok – şi de la Casa Judeţeană de Pensii – Elena Cernea.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

ma gandesc ca asta cu \"datul de baut\" este scrisa in fisa postului...si are rubrica separata pe fluturasul de salariu...platit din bani publici
Raspunde

sibianul

Acum 9 ani

astia BEAU pe banii nostri! mai bine nu mai dadeau evenimentul in presa!!! asta este prima impresia! PREFECTUL APOLITIC PD-L.
Raspunde

sofer

Acum 9 ani

a fost ceva de bun simt si decent, nu ca atunci cand era subprefect amalia cindrea care era tot timpul in stare de ebrietate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus