Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Dupa Vointa – Concordia, Marius Avram a fost delegat la o partida de liga a doua

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat trei dintre arbitrii de pe listele FIFA la meciuri din liga a doua. Printre ei se află și Marius Avram, centralul meciului din etapa a XI-a a Ligii I, Voința Sibiu – Concordia Chiajna, câștigat de sibieni cu scorul de 1-0. De menționat este faptul că după acest meci, Avram nu a mai „fluierat” în nici un meci al etapei următoare, a XII-a. Pentru prestația sa de la partida de pe Municipalul din Sibiu, din data de 22 octombrie 2011, Marius Avram a primit nota patru, din partea Gazetei Sporturilor. Potrivit gsp.ro, lui Avram îi este imputată „eliminarea gratuită” a jucătorului Concordiei, Muzac, din minutul 32 al meciului, care „a ușurat misiunea gazdelor”, sibienii impunându-se în final cu scorul de 1-0. Imediat după partida cu sibienii, Laurențiu Diniță, antrenorul Concordiei Chiajna, a spus că eliminarea lui Muzac a fost gratuită și că este a doua oară când echipa sa suferă, în urma deciziilor luate de Marius Avram. „Din punctul meu de vedere, un meci decis de eliminarea jucătorului nostru. O eliminare pur și simplu gratuită. O eliminare pe care eu o vedeam invers, pentru că a fost fault împotriva noastră, dar domnul Avram a ținut să ne arate că a doua oară poate să nenorocească o echipă. Am spus că nu o să vorbesc despre arbitraj, dar nu se poate, nici nu mai am cuvinte și nu știu ce să mai spun. E a doua oară, în două meciuri în care ne-a arbitrat, când ne-a făcut praf! Primul meci cu Sportul, al doilea meci, cel de astăzi. De acolo s-a rupt echilibrul. Nu se știe, poate în 11 contra 11, poate ne băteau, nu spun că nu ne băteau, poate, dar erau forțe egale și nu se știe ce se întâmpla până la sfârșit”, a declarat Luarențiu Diniță, la conferința de după Voința – Chiajna. Prima „lovitură” pentru Marius Avram a fost delegarea la o partidă din eșalonul secund, iar a doua a fost faptul că el va fi arbitru de rezervă. Avram, fiul fostului președinte al CCA, Vasile Avram, care în prezent se află în arest, a fost delegat la partida din etapa a XII-a a Ligii a doua, CS FC Callatis Mangalia – AFC Săgeata Năvodari. Sancțiuni asemănătoare au primit și ceilalți doi doi arbitri, Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan, după partidele FCM Tg. Mureș - Oțelul Galați, din data de 22 octombrie, respectiv Astra Ploiești - Vaslui, din 24 octombrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus