Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

CSU - Gaz Metan: duelul extremelor mici

 

Gaz Metan Mediaș este una dintre cele mai puternice formații la aruncările de trei puncte. Howell, Mitchell, Dumitrescu și Moore aruncă aproape de perfecțiune din spatele liniei. Pe de cealaltă parte, nici Sibiul nu stă foarte rău la acest procedeu. Austin și Khartchenkov s-au profilat în shooteri de la distanță iar „giganții” Riley și Crăciun aruncă și ei mai mult decât satisfăcător de la distanță. Apărarea Sibiului la linia de trei puncte va conta decisiv în economia partidei de mâine.

În condițiile în care Teleabă va începe cu formula clasică, Howell - Mitchell - Jucan - Ivanovic - Drăgușin este de așteptat ca între extremele mici să se formeze perechile Austin - Jucan și Khartchenkov - Mitchell. Fiind unul dintre cei mai buni apărători ai echipei, rusul va avea dificila șansă de a marca cel mai bun om al Mediașului.

Statistic, Austin îl depășește cu mult pe Jucan. Extrema sibiană stă mai bine decât medieșeanul la toate capitolele, mai puțin la recuperările defensive, unde Jucan are un procentaj mai bun. Ca și indice de eficiență, Austin are dublul celui reușit de Jucan în cele șase partide de până acum.

Cel mai important duel al serii va fi însă cel dintre Nikita Khartchencov și Deven Mitchell. În condițiile în care ambele echipe au întâlnit până acum adversari din partea de jos a clasamentului, cei doi au procentaje foarte bune la mai toate capitolele. Dacă extrema Mediașului finalizează mai mult din fața liniei de trei puncte, rusul stă mai bine la aruncările de la distanță. Nikita are mai multe recuperări și mai multe pase decisive, cifrele fiind de partea sa în acest duel direct. Mitchell are o medie de 16.8 puncte marcate pe meci, Khartchenkov are 21.

Potrivit statisticilor realizate după primele șase etape din campionat, Sibiul stă mai bine în backcourt. Lucrurile se schimbă însă când vine vorba de frontcourt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus