Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Videanu: PDL e un partid fara vlaga

PDL este "anchilozat" şi "fără vlagă" şi ar trebui să ceară guvernului condus de Emil Boc să aibă mai mult curaj în privinţa măsurilor de relansarea a mediului de afaceri, în caz contrar România riscând să intre anul viitor într-un blocaj financiar. Aceasta este concluzia pe care a tras-o vineri, Adriean Videanu, fost ministru al economiei şi fost prim-vicepreşedinte PDL. "Ne paşte o vulnerabilitate majoră care vine din mediul de afaceri, un blocaj financiar. Arieratele comerciale se pot transforma în arierate bugetare. Eu în primul rând îmi plătesc angajaţii, după aceea furnizorii şi apoi...Trag un semnal de alarmă (...)PDL e un partid un pic anchilozat, fără vlagă. Părerea mea e că ar trebui să explice ce face guvernul şi ar trebui să ceară guvernului mai mult curaj în ceea ce înseamnă mediul economic. Marele pericol e un blocaj financiar", a spus Videanu, citat de gandul.info.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 232

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus