Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Bobocii de la Colegiul Brukenthal se pregatesc de bal

Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” se pregăteşte de „Balul Bobocilor” şi de petrecerea care va urma la sfârşitul concursului. Şase perechi vor urca pe scenă pentru a încerca să convingă juriul că merită marele peremiu.

“Balul Bobocilor va fi se fapt un spectacol şi o seară de dans. Şi la ediţia din acest an vom urma tradiţia colgiului nostru şi vom avea şase perechi, care se vor întrece pe parcusul a aproape două ore pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc” spune Ioan Popa, profesor în cadrul Colegiului Naţional Samuel von Brukenthal.

Tema balului va fi “We like facebrook”, iar cei 12 boboci vor încerca să transforme mesajele din cadrul unei reţele de socializare, în mesaje special pentru public, juriu şi profesori.

Balul va avea loc vineri, 11 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar after party-ul este organizat în Club Kapital. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus