Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Geona, propus spre excludere. Silvestru Lup: "Nu-l iubesc, dar nu poate fi exclus"

 

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, s-a declarat consternat, duminică, după ce Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD a decis să propună excluderea sa din partid. El a precizat că a fost convocat în scris la ora 14,15, s-a prezentat, însă şedinţa se epuizase. "Este regretabil", a spus Geoană, care a reafirmat că nu poate decide ceva comisia de integritate, ci doar să facă o recomandare conducerii partidului, informează Agerpres. 
Deputatul PSD de Sibiu, Mirvcea Silvestru Lup a declarat că o decizie în favoarea excluderii din partid a lui Geoană este regretabilă. ”Un lider de partid sau un fost lider de partid nu poate fi dat afară din organizație. Nu poate fi exclus. Nu-l iubesc pe Mircea Geoană, am votat împotriva lui, dar, totuși, nu pot accepta să fie exclus din partid. În acest fel, ne putem aștepta de fiecare dată ca cel care ajunge lider să-l dea afară pe cel care a ocupat înainte această funcție”, spune deputatul Mircea Silvestru Lup.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

ion

Acum 12 ani

Om sanatos la cap!
Raspunde

Fede

Acum 12 ani

Dupa cum e vorba: fiecare pasare pe limba ei piere!
Raspunde

xmen

Acum 12 ani

ce fatza de porc are deputatu lu peshte...
Raspunde

geona (vorba ziaristului)

Acum 12 ani

ha ha ha...
Raspunde

ulos

Acum 12 ani

nici mie nu imi place Geoana ... dar nu poate fi exclus, mi se pare hilar
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

pacat de Lup , pare om \"ok\". am lucrat pt el in campanie, a uitat sa ne mai plateasca , castigand mandatul cu mai putine voturi decat Cercel
Raspunde

roscata

Acum 12 ani

poate il exclude si PSD Sibiu pe asta din partid. Isi poate cauta de pe acuma un loc la Partidul Tradatorilor din Romania (UNPR), cu siguranta nu va mai fi pe listele psd-ului la anul!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus