Miercuri,
28.07.2021
Partial Noros
Acum
16°C

10.000 de sibieni, asteptati sa-si ridice alimentele UE

Persoanele aflate în situaţii dificile din punct de vedere material şi înregistrate pe listele Primăriei Sibiu îşi pot ridica alimentele asigurate gratuit de Uniunea Europeană începând din această săptămână, zilnic, între orele 9.00 – 14.00. "Alimentele vor fi distribuite fără o programare prealabilă, din spaţiul de pe strada Electricienilor, vizavi de Liceul Energetic. Fiecare beneficiar care face parte din una dintre cele patru categorii (someri indemnizati, pensionari cu venituri de până la 400 de lei/luna, beneficiar de ajutor social şi persoanele cu handicap grav neinstituţionalizate) va primi un bon de ordine, în funcţie de cantităţile de alimente aduse din depozitul central în această locaţie, în ziua respectivă", informează reprezentanţii Primăriei Sibiu.

În total, în Sibiu există 9.894 de persoane care pot beneficia de acest tip de ajutor. Fiecare va primi câte 41,2 kg de alimente, după cum urmează: făină - 16 kg; mălai - 11 kg; paste făinoase - 2 kg; biscuiţi - 1,2 kg; orez - 9 kg; lapte praf - 2 kg.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus