Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
31°C

Boc deschide lucrarile la Sibiu - Orastie din kilometru in kilometru. Maine la Sebes

 

În 20 octombrie, anul curent, premierul Emil Boc inaugura la Sibiu deschiderea lucrărilor la autostrada Sibiu - Orăștie. Mâine, același premier inaugurează lucrările la aceeași construcție, însă la Sebeș. Ziarele din județul vecin scriu că Emil Boc și ministrul Transporturilor, Anca Boagiu vor inaugura șantierul de la Sebeș, diferența față de deschiderea de la Sibiu fiind dată de parlamentari. La Sibiu au fost Cornel Știrbeț și Gheorghe Roman, iar la Sebeș vor fi prezenți Nicolae Dobra și Alexandru Pereș.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, promitea la Sibiu că lucrările care să lege Sibiul de granița de vest a României vor fi gata peste doi ani. ”Din 2013, vom putea merge de la Sibiu la Nădlac numai pe autostradă”, promite Anca Boagiu. Potrivit ministrului Transporturilor, până la finele acestui an vor fi în lucru 434 de km de autostradă, pe teritoriul României”, declara minstrul la Sibiu. 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

remus

Acum 9 ani

CINE oare va crede de data aceasta ??? Bla, bl, bla........
Raspunde

ho mai ajunge

Acum 9 ani

beliti astia se cred ctitori drumurilor din tara asta .Sa dea Dumnezeu sa mergem pe soselele astea dar nu cu ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus