Marţi,
29.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Gant: L-am convins pe Boc sa reanalizeze diminuarea bugetelor locale

 

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, susține că a reușit să-l facă pe premierul Emil Boc să revizuiască propunerea Ministerului Finanțelor, prin care se dorea diminuarea sumelor din cota din impozitul pe venit, ce revin administraţiilor locale. În cadrul şedinţei Coaliţiei, care a avut loc în cursul dimineţii de miercuri, Ovidiu Ganț a prezentat acest punct de vedere arătând că această măsură constituie nu numai o recentralizare, ci că diminuarea preconizată de la 44,8 la 40 % depăşeşte cu mult cheltuielile materiale pentru şcoli, invocate ca motiv pentru această măsură. „În urma intervenţiei mele, domnul prim ministru Emil Boc a decis că această situaţie trebuie reanalizată cu mare atenţie,” susține deputatul FDGR.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Cel mai influent

Acum 11 ani

Haide sa fim seriosi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus