Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Gant: Boc a lasat 1% din impozitul pe venit administratiilor locale

 

În ședința coaliţiei de guvernare de luni dimineaţa, s-a stabilit că suma din impozitul pe venit care va fi reţinută din suma care revine administraţiilor locale pentru plata cheltuielilor materiale pentru şcoli va fi de 2,25% faţă de 3,5 procente, cât s-a propus iniţial de către Ministerul de Finanţe.
Săptămâna trecută la cererea deputatului FDGR Ovidiu Ganţ, premierul Emil Boc a cerut reanalizarea preconizatei diminuări a sumelor din cota din impozitul pe venit, ce revin administraţiilor locale de la 44,5 la 40 % pe motiv, că banii vor fi folosiţi pentru şcoli. "Azi am convenit politic asupra procentului de 2,25 %", a declarat deputatul Ovidiu Ganţ.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 174

Comentarii

1 comentarii

unu

Acum 11 ani

astia zic ca nici vorba ... ramane cum am stabilit ***www.capital.ro/detalii-articole/stiri/guvernul-a-modificat-legea-finantelor-publice-locale-157111.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus