Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

USL incepe procesul de suspendare al presedintelui

Conducerea Uniunii Social Liberale a decis să declanşeze demersurile pentru acţiunea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, a anunţat preşedintele PNL, Crin Antonescu, citat de Agerpres. "Nu este un moft, o invenţie de agendă", a spus Antonescu, care a precizat că USL doreşte o amplă dezbatere publică pe acest subiect. Potrivit lui Antonescu, un prim pas îl reprezintă constituirea unei comisii politice care va redacta cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui. Acest document va fi pus discuţie în grupurile parlamentare reunite ale partidelor membre USL, iar, dacă va fi asumată, va intra pe parcursul parlamentar, a completat Antonescu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

gogu

Acum 12 ani

Acesta ar trebui eutanasiat nu suspendat,cat rau a facut unor romani ca unii i-au imbogatit pana peste cap.Sa dea domnul sa nu mai auzim de asa specimene,vorbesc de capii pedeleilor.
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Gogule la ce comentari (vocabular) nici nu puteai gandi altceva , esti ca toti din .u.s.l. vorbesti mult si nu spuneti nimic .Va sperie D.N.A. ul pe toti care a-ti furat de la stat ln tara aceasta a venit timpul cand mai si trebuie sa da-ti socoteala .
Raspunde

JOS, JOS PD-L

Acum 12 ani

JOS, JOS cu BASE!
Raspunde

Mery

Acum 12 ani

Comisia aia politica pe care o consituiti pentru acest demers, degeaba, nu poate sa se ocupe de alte aspecte mai importante ale vietii politice, domnilor?!
Raspunde

elen#

Acum 12 ani

Mai , daca stau sa ma gandesc , sunt de acord cu voi : Base trebuie suspendat , pai ce , cum sa mai dormi noaptea linistit cand asta sapa si sapa , si parca nu mai termina lupta asta declarata mafiei & afacerilor devenite gigant over night d-le Ponta , in locul tau , si eu m-as gandi la fel , ca parca se apropie cam mult .....cum zici ca era treaba cu ANAF-UL ? Cat despre matalica d-le Anto, las-o balta , esti asa fraier ca nici macar o afacere d asta \" dubioasa\" nu ai fost in stare sa pui pe picioare , ce sa mai zici mata de suspendare ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus