Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Sf. Nicolae si Mos Craciunul se vand anul acesta pe Balcescu, la Dumbrava si in centrul cartierelor

Administrația locală va elibera avize de ocupare a domeniului public în scopul comercializării produselor specifice sărbătorilor de iarnă pentru perioada 2-6 decembrie (de Sf. Nicolae) și pentru 12 – 27 decembrie. ”Zonele în  care este permisă comercializarea acestor produse de sărbători sunt bulevardul Nicolae Bălcescu (în zona Farmaciei 24), în fața Magazinului Dumbrava și în zonele centrale ale cartierelor”, informează Primăria Sibiu.
Cei interesați să desfășoare astfel de activități comerciale pot obține aviz de ocupare a domeniului public dacă depun cererile specifice.
”Cererile se primesc la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public din Piața Mică, nr. 22 și vor fi însoțite de o copie după cartea de identitatea a celui care desfășoară activitatea de comerț. Suprafața maximă pe care o poate solicita un comerciant este de 2 metri pătrați.Tariful stabilit prin hotărâre a Consiliului Local pentru persoanele juridice este de 2 lei/mp/zi, iar pentru persoanele fizice aceasta este de doar 1 leu/mp/zi”, arată reprezentanții Primăriei.
Anul trecut, Primăria a eliberat pentru perioada sărbătorilor 45 de astfel de avize.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus