Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Hop greu pentru Gaz Metan

Cu cel mai consistent buget și cel mai bun lot din campionatul național de baschet, Gaz Metan Mediaș ocupă înaintea celei de-a zecea etape locul 5. Un meci pierdut prin forfait - fără punct primit pentru învinsă - și cu înfrângerea din ultima secundă de la Timișoara, Mediașul ocupă un loc rușinos. Cu atât mai dureros cu cât Sibiul, rivala județeană, cu un buget infim prin comparație, ocupă locul 3, la egalitate de puncte cu locul 2 ocupat de Asesoft Ploiești.

Medieșenii speră să repare din rușinea ultimelor două etape sâmbătă, pe teren propriu, în partida împotriva echipei CSM București. O echipă la prima vedere accesibilă pentru lotul de vedete al Mediașului, dar o echipă care nu trebuie subestimată. Cum s-a petrecut sezonul precedent, de exemplu, când galaxia de vedete a Mediașului a plecat capul chiar în propriul fief împotriva bucureștenilor, care au câștigat cu 80-73. De altfel, CSM a câștigat ambele partide împotriva medieșenilor în sezonul precedent. Exceptând înfrângerile din ultimele două etape, Mediașul a avut un parcurs imaculat. De cealaltă parte, echipa din capitală are evoluții oscilante, fiind relativ slabă în partidele din deplasare. Bucureștenii au patru înfrângeri din cinci meciuri în deplasare. Este adevărat însă că din cele cinci echipe trei se luptă pentru un loc pe podium, Timișoara, Mureș și Oradea. La Mureș au pierdut însă la patru puncte. Iar la Rovinari la un singur punct diferență. Teoretic, Mediașul are toate avantajele de partea sa. Practic, experiența celor doi piloni ai echipei bucureștene, Virgil Căruțașu și Claudiu Fometescu ar putea cântări serios în favoarea bucureștenilor. Partida are loc sâmbătă, de la ora 18, și va fi arbitrată de trio-ul Alin Faur, Laszlo Bukuresti și Alin Roșu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

dr

Acum 12 ani

brylu stai linistit ca noi vb la sfarsitul campionatului. hai sa-ti zic de echipa sibiului mi-ar parea rau, dar dupa meciul cu dinamo nu stiu cate meciuri vor mai castiga. pe timisoara in retur pun pariu ca-i batem minim 10 puncte. asa ca nu-ti fa griji de \"echipa de vedete\" de la medias
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus