Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

S-a terminat circul? A plecat ”Prostanacul” si a venit ”Buldogul”

 

Vasile Blaga (zis Buldogul) este noul preşedinte al Senatului, înlocuindu-l pe Mircea Geoană (zis Prostănacul), demis săptămâna trecută din PSD și implicit, pierzându-și susținerea pentru șefia Senatului. Rezultatul oficial al votului de luni a indicat 69 de opţiuni în favoarea sa, faţă de 63 de voturi "pentru" întrunite de candidatul opoziţiei, Titus Corlăţean. Potrivit rezultatului oficial al votului pentru alegerea noului preşedinte al Senatului, 134 de senatori, din totalul de 137, şi-au exprimat opţiunea. După anunţarea rezultatului oficial, PSD a anunţat că va ataca decizia la CC, iar Vasile Blaga a luat cuvântul pentru a mulţumi pentru vot.
Noul preşedinte al Senatului, Vasile Blaga, a susţinut, luni, în plen, că este convins că această Cameră va recupera întârzierile existente şi a precizat că îi mulţumeşte fostului preşedinte Mircea Geoană pentru activitatea în fruntea instituţiei. El a spus, în plen, că va face tot posibilul pentru ca Senatul să funcţioneze potrivit Constituţiei, Regulamentului şi Statului senatorilor. ”Împreună vom reuşi să recuperăm din restanţele pe care le avem în procesul de legiferare. O să depun eforturile necesare pentru a normaliza relaţiile dintre noi. Relaţiile şi discuţiile dintre grupurile parlamentare trebuie să ia o altă turnură. Am convingerea că Senatul este şi va rămâne, şi prin calitatea celor care o compun, Camera superioară a Parlamentului", a spus democrat-liberalul în prima sa intervenţie în plen în calitate de preşedinte al Senatului.
 
Foto: mediafax

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus