Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Bursa sibiana se muta la Roger

Adunarea generală a acționarilor Sibex a decis, astăzi, mutarea sediului bursei într-o clădire situată în Piața Aurel Vlaicu, deținută de Universitarea Româno-Germană. Surse oficiale susțin că decizia a fost un fel de ”răzbunare” împotriva fostului președinte al Bursei sibiene, Teodor Ancuța, cel care deține  clădirea de pe strada Mihail Kogălniceanu, în care funcționează în prezent Sibex.
”Eu le-am oferit pentru același preț o suprafață dublă, cu mult mai multe facilități. Dar, asta au decis. Probabil că această decizie ține de refuzul meu de a trăda acționarii Bursei”, a declarat Teodor Ancuța (foto), pentru Turnul Sfatului.
Omul de afaceri sibian a decis să renunțe la conducerea executivă a Bursei, în primăvara acestui an, când a propus ca locul său de director general să fie luat de Patrick Young, specialist recunoscut pe plan internațional în domeniu. Doar că, retragerea lui Teodor Ancuța – fondatorul Bursei sibiene – a fost speculată de alte grupuri, iar în fruntea actualului Sibex a ajuns Cristian Sima, pe postul de președinte al Consiliului de administrație, și Dan Simionescu, pe cel de director general.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

hmmm

Acum 9 ani

pt ancuta nu exista alte interese decat ale lui. aceasta cladire plasata in buza tiganiei a fost dotata si modernizata pe banii bursei care platea niste chirii astronomice pt fiecare nivel al cladirii, ce-o fi avut in cap cand a decis sa se retraga numai el stie; probabil astepta sa se puna unii in genunchi sa il cheme inapoi
Raspunde

Brokerul

Acum 9 ani

In urma cu o luna de zile, acoperisul cladirii despre care se face referire in articol, a fost pavat pentru a se amenaja o terasa. Multi se gandeau ca ultimul etaj va fi inchiriat de vreun club, care are nevoie de terasa. Sper ca cei de la bursa cunosc faptul ca cele doua parcari (din lateralele cladirii) au fost vandute si acolo se va construi cate o cladire de birouri. Intrarea in cinema se va face printr-un gang...:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus