Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Primarul Mediasului s-a prins astazi in Hora Unirii

Peste 2000 de medieşeni au luat parte la manifestările organizate de municipalitatea medieşeană cu ocazia Zilei Naţionale a României în piaţa din faţa primăriei. Reprezentanţi ai consiliului local Mediaş, ai cultelor religioase, ai poliţiei, jandarmeriei şi ISU s-au aflat printre oficialităţile care au luat parte la aceste manifestări.

Ceremonia prilejuită de marcarea celor 93 de ani care au trecut de la Unirea de la Alba Iulia a debutat cu discursul primarului Teodor Neamţu care le-a urat medieşenilor să se bucure de ziua noastră a românilor, să petreacă aşa cum numai românii ştiu şi să-şi iubească oraşul şi ţara indiferent de momentele mai grele prin care trece acum poporul român. Profesorul dr. Vasile Mărculeţ a prezentat semnificaţia istorică a Zilei de 1 Decembrie şi importanţa acesteia pentru poporul român iar slujba religioasă de binecuvântare a celor prezenţi a încheiat ceremonia din acest an.

Ansamblul Purtata a dat tonul la distracţie şi i-a invitat pe medieşenii iubitori de muzică populară să se prindă în Hora Unirii. Spectacolul artistic a continuat cu artiştii Veta Biriş, Tarnu Ariton, Robert Târnăveanu şi Sava Negrean Brudaşcu. Între timp cele 6000 de sarmale au fost servite medieşenilor chiar de primarul Teodor Neamţu, viceprimarul Floarea Taropa, consilierul Helmuth Knall, consilierul Chirnogea Ionel, consilierul George Petrescu, consilierul Gheorghiu Alexandr, consilierul Popa Ioan şi angajaţii primăriei Mediaş.

„Mă bucur să văd că astăzi aţi venit atât de mulţi în pofida frigului de afară pentru a sărbători Ziua Naţională a României. Vă invit să petrecem împreună, să degustăm tradiţionalele sarmale pregătite special pentru dumneavoastră şi nu în ultimul rând vă spun să vă iubiţi oraşul şi ţara indiferent de momentele bune sau grele prin care treceţi în viaţă”, aşa încheiat primarul Teodor Neamţu alocuţionea de deschidere a programului Zilei de 1 Decembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus