Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

VIDEO – Noul Hit Pitbull, despre care se spune ca ar jigni femeile din Romania

Un artist internaţional jigneşte femeile românce în cea mai nouă melodie a sa, insinuând că acestea sunt uşuratice.

Pitbull a lansat un nou videoclip, pentru piesa "International Love", în care descrie experienţele pe care le-a trăit în fiecare ţară pe care a vizitat-o.

"I've been to countries and cities I can't pronounce / And the places on the globe I didn't know existed / In Romania she pulled me to the side/ And told me Pit, you can have me and my sister" (Am fost în ţări şi oraşe ale căror nume nici nu le pot pronunţa/ Şi în locuri de pe Glob despre care nici nu ştiam că există/ În România m-a tras la o parte şi mi-a zis: Pit, poţi să mă ai şi pe mine, şi pe sora mea"), cântă Pitbull în noua sa melodie.

Pitbull, pe nume său real Armando Christian Perez, este cunoscut pentru colaborările sale cu artişti ca Cypress Hill, Marc Antony, Jennifer Lopez sau Enrique Iglesias.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus