Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Curele, portofele si posete din colectia ”confiscari toamna-iarna 2011” la Finante

Mai bine de 300 de curele, peste 400 de portofele, zeci de poșete și câteva mii de șosete de bărbați vor fi scoase la vânzare de astăzi în magazinul Direcției Generale a Finanțelor Publice Sibiu. Bunurile scoase de azi la vânzare sunt rodul activității comisarilor Gărzii Financiare și se alătură stocului deja existent de marfă, tot de către oamenii legii ”procurată”. ” Preţurile produselor sunt avantajoase”, promit reprezentanții Fiscului sibian.
Spre exemplu, o pereche de ciorabi din bumbac costă trei lei, o carte religioasă un leu, un stop auto pentru modele BMW 20 de lei, iar o periuță de dinți cinci lei.
Cei interesați pot găsi magazinul produselor confiscate la subsolul Direcției Generale a Finanțelor Sibiu, situată pe str. Calea Dumbrăvii nr. 17.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus