Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

S-au pus in vanzare biletele pentru Concertul de Anul Nou

De ieri, sibienii au început să achiziţioneze bilete pentru “Concertul de Anul Nou” susţinut de către Sibiu Youth Orchestra.

Biletele au fost puse în vânzare la Librăria Humanitas şi în reţeaua magazinelor Germanos, Orange şi Vodafone precum şi pe eventim.ro, iar preţul unui bilete este de 50, 70 şi 100 lei în funcţie de poziţia în sală.

Evenimentul, organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România marchează debutul programului cultural “Sibiu Baroc. Update” şi îi are ca invitaţi pe soprana Rodica Vica şi violonistul Alexandru Tomescu, alături de Sibiu Youth Orchestra condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea.

„Pentru a crea un cadru mai intim am decis ca anul acesta să oferim spectatorilor posibilitatea de a fi şi mai aproape de orchestră, de a urmări muzicienii dintr-o altă perspectivă, chiar de pe scenă” a declarat Sebastian Gheorghiu, preşedintele XCS Music, partener al evenimentului.

Orchestra va interpreta compoziţii celebre semnate Rossini, Saint-Saëns, Mozart, Paganini, Ceikovski, Vivaldi şi Handel.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 31 decembrie 2011 şi duminică 1 ianuarie 2012, de la ora 19:00, la Sala Thalia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus