Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Alex Pelici, dupa Steaua-Vointa: Am facut o singura greseala si am primit golul

Multă tristețe în tabăra celor de la Voința Sibiu, după meciul cu Steaua, terminat cu scorul de 1-0 pentru bucureșteni.

Antrenorul „alb-verzilor”, Alexandru Pelici, a fost mulțumit de jocul prestat de elevii săi pe Național Arena, dar spune că, în pofida acestui aspect, sibienii se întorc acasă cu „mâna goală”. „Un joc bun. Jocul m-a mulțumit. Am făcut o singură greșeală și am primit acel gol. Am mai făcut greșeli pe finalul jocului, dar atunci nu mai conta, pentru că am riscat. La fel ca și în celelalte jocuri cu echipele acestea mari, sau considerate mari, am păcătuit la finalizare și n-am reușit să înscriem, deși am avut numeroase situații și oportunități de a înscrie. Din păcate, am pierdut. Mergem acasă cu mâna goală. Ne putem mândri cu un joc bun, am jucat împotriva Stelei, care s-a calificat în primăvara europeană, și nu cred că ne-am făcut de râs. Aș dori să-mi felicit jucătorii pentru acest an minunat, să spun că am avut rezultate mari. Pentru mine a fost probabil cel mai bun an al carierei. Le doresc un an 2012 plin de împliniri tuturor celor care cred în noi, care au fost alături de noi. Mulțumim conducerii pentru încrederea acordată. Să dea Dumnezeu ca în 2012 să ne bucurăm împreună de realizarea obiectivului – rămânerea în prima ligă. Le mulțumim suporterilor noștri care au fost mereu alături de noi, le mulțumim din inimă”, a declarat, la finalul partidei, Alexandru Pelici.

„Meritam mai mult”

Iulian Popa - cel mai bun jucător al Voinței din meciul cu Steaua, consideră că sibienii meritau „cel puțin” un egal, dar că în calea împlinirii acestui deziderat a stat portarul bucureștenilor și totodată al Naționalei României, Tătărușanu. „Au fost ratări foarte mari. A fost un joc foarte bun pe care noi l-am practicat. Consider că meritam cel puțin un egal după aspectul jocului. În unele momente, am dominat Steaua la ea acasă. Ne bucurăm foarte mult că ne-am ridicat la înălțimea acestui joc, dar este și o mare tristețe, pentru că meritam mult mai mult. L-am prins pe Tătărușanu într-o zi foarte bună, se pare că toți portarii cu care jucăm prind zile de grație. Ne pare rău pentru faptul că nu am reușit să scoatem măcar un punct, dar aceasta este viața. Jocul acesta ne dă încredere, ca și celelalte. Ne așteaptă o vacanță pe care o merităm din plin. Trebuie să ne liniștim, și în ianuarie să venim cu forțe proaspete, ca să o luăm de la capăt, pentru că avem un drum foarte lung și foarte greu”, a spus Iulian Popa.

Nici Eduard Nicola, unul dintre cei mai activi jucători ai Voinței din meciul de ieri seară, nu este împăcat cu eșecul echipei sale, după ce, spune el, steliștii au avut o singură ocazie, pe care au transformat-o în gol, în timp ce formația din Sibiu a beneficiat de mai multe șanse de a marca. „Un joc foarte bun făcut de noi. Au fost multe ocazii. Din păcate, ei au avut, în prima repriză, o ocazie și ne-au dat un gol dintr-o fază fixă. Asta e viața! Păcat că puteam scoate mai mult. Foarte multe ratări, l-am făcut mare pe Tătărușanu. Păcat. Ei au avut una, au băgat-o în poartă, noi am avut mai multe și n-am reușit să înscriem”, a spus și Eduard Nicola.

video: Facebook Voința Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

SARACU DE TINE PELICI

Acum 12 ani

Dumnezeu a vazut ce fel de om esti ! Si niciodata, nu va fi de partea a unor jigodi ca tine. Iti bati joc de unu si de altu, cu stilul tau de mafiot.
Raspunde

cel ce stie

Acum 12 ani

a fost fault la gol, Iliev, in pregatirea sariturii, il jeneaza pe fundas, iar el sare cu mana stanga sprijinita pe capul, fundasului, obstructonan. Dar bucuresteii, ca miticii, cu tembeliziunile lor cu tot,nu discuta. Sa fi fost invers, sa-l fi vazut pe cioban...., unde traim si cu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus