Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Gant: deputatii din Iasi fac propuneri nesimtite

 

După ce săptămâna trecută parlamentarii de Iași au anunțat o inițiativă legislativă, prin care municipiul Iași să fie declarat inițiatorul Revoluției din 1989, deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț a mers la premierul Emil Boc pentru a părotesta. În ședința coaliției de luni, Ganț și-a manifestat protestul față de inițiativă, cerând președintelui PDL Emil Boc, să nu susțina acest punct de vedere: "Am calificat inițiativa ca fiind o nesimțire la adresa Timișoarei, cerând sprijin împotriva acesteia. Premierul m-a asigurat că nu susține această inițiativă", a declarat deputatul FDGR, Ovidiu Ganț. Senatorul Dumitru Oprea (PDL) spune că inițiativa filialei de la Iași, de a declara Iașul oraș inițiator al revoluției, nu lezează cu nimic drepturile Timișoarei. Parlamentarii PDL de Iași continuă demersurile începute pentru ca municipiul să obțină titlul de "Oraș inițiator al Revoluției din decembrie 1989".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

bes

Acum 12 ani

La Iasi au fost un maxim de 50 de oameni implicati si nu au reusit nimic(au fost ridicati rapid de Securitate). Nu s-a stiut nimic despre ei in momentul in care s-a ridicat Timisoara, Lugoj, Arad, Cluj-Napoca, Sibiu, Bucuresti etc. Daca mergem pe principiul invocat de ieseni Brasovul ar trebui sa poarte acel titlu. Dar PD-listi au alt mod de a gandi.
Raspunde

unu

Acum 12 ani

Cred ca cei de la Iasi au luat-o razna, toata lumea stie ca Timisoara a fost motorul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus