Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
5°C

Doua ore pe scena dupa 45 de ani de cariera

Jan Keiser şi Anny Schilder au făcut ieri un concert de zile mari la Sibiu. 

 
Într-un decor inedit, pe o scenă impunătoare, cu o sonorizare impecabilă, olandezii au susţinut un adevărat spectacol în faţa unei săli pline. 
Toate cele 2500 de locuri disponibile în sală au fost ocupate. Majoritatea celor prezenţi au fost din Sibiu însă au fost şi persoane care au venit din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Alba Iulia şi Mediaş, special pentru a reasculta muzica anilor `80, transmit organizatorii.
 
Deşi nu era programat iniţial, orchestra trupei a susţinut un recital de o ora în deschidere. Nu pentru că şi-ar fi dorit acest lucru, ci pentru că toate bagajele trupei s-au pierdut pe aeroportul din Viena. Într-un final au fost recuperate şi trimise la Sibiu cu un avion privat. O oră mai târziu decât era programat, Jan Keiser şi Anny Schilder au urcat pe scenă în aplauzele spectatorilor. Publicul a avut parte de un concert live de trei ore, nu două cum era programat iniţial.
 
Dupa 45 de ani de carieră, Jan Keiser şi Anny Schilder au cântat fără pauză timp de două ore, au dansat pe scenă, s-au plimbat prin public, au animat atmosfera, au ridicat de trei ori sala în picioare, au bisat şi lasfârşit au avut răbdarea să acorde autografe timp de oră. 
 
foto Sebastian Marcovici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

dw

Acum 10 ani

as fi vrut sa-i ascult si sa-i vad.Sunt fantastici!
Raspunde

lacramioara

Acum 10 ani

pt mine sunt un mare mister.Ii ador si as vrea sa aflu mai multe .Pacat ca informatiile sunt in olandeza/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus