Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

USL scade sub 50%. Ca in Sibiu

 

Ultimul sondaj IMAS, cotează la nivel național USL sub 50% și ridică PDL cu 2,8% doar într-o singură lună. Aceste date erau dezvăluite de liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, în urmă cu o lună, însă erau valabile în județul Sibiu. În județul Sibiu, pentru președinția Consiliului Județean, USL era cotat în sondajul USL cu 49% din preferințele sibienilor, în timp ce PDL nu ar avea decât 19%.
Conform sondajului realizat de IMAS, USL ar obţine 49,2% din voturi, sub obiectivul proclamat încă de la înfiinţarea alianţei şi anume strângerea a peste jumătate plus unu din opţiunile alegătorilor. PDL este cotat cu 21,5% în timp ce Partidul Poporului, patronat de Dan Diaconescu, ar obţine 11,8% din voturi. Pragul electoral ar mai fi depăşit de PRM cu 6,4 % şi de UDMR cu 5,7%. UNPR şi PNG au în jur de 1%, sub pragul electoral de 5%.
Sondajul IMAS a fost realizat în perioada 9-17 decembrie  2011, la comanda ziarului „Adevărul" . Cercetarea sociologică a fost realizată  pe un eşantion de 1.041 de persoane, şi are o marjă de eroare de +/-3%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

19 comentarii

pcr

Acum 12 ani

cand vad poza cu nenorociti imi vine sa vars
Raspunde

el

Acum 12 ani

Ptr pcr.....nu te uita,gretosule
Raspunde

cred ca vor dispare

Acum 12 ani

acesti portocali din peisajul tarii noaste cat mai repede na-u facut numai necazuri oamenilor au furat cu nerusinare din buzunarul bugetarilor a pensionarilor a tuturora asa sa se duca acolo unde si-a dus mutu iapa sa nu mai auzim de BA de BO de E UD de fete ce ling ca broscoiul ca BERCI.
Raspunde

@el

Acum 12 ani

ma tratez cu lamaie :) merita sa stim cine trebuie sa fie pe lista de nenoriciti pt raspundere
Raspunde

K.Samuel

Acum 12 ani

Sa dea D-zeu sa castige PDL alegerile! Merita deplin pentru toate reformele facute si pentru toate realizarile, mai ales in domeniul infrastructurii, de pana acum, si care urmeaza sa fie finalizate.<br><br>Stiu c-o sa-mi iau injuraturi, dar trebuie sa fim rationali si sa vedem concret ce au facut si cat de lipsita de substanta este contraoptiunea USL. N-as rezista sa fiu condus de demagoci incompetenti ca Ponta si Antonescu.
Raspunde

K.Samuel

Acum 12 ani

Apropo, USL o sa scada in continuare si o sa se cimenteze undeva la 42-43%; deci esec total pentru uniune. PDL poate urca chiar si spre 30% daca continua cu ritmul alert de investitii ca pana acum. Tin sa mentionez ca sub conducerea PDL-ul s-a auzit prima data in Romania de lucrare finalizata la termen!
Raspunde

un roman

Acum 12 ani

Ma gandesc ca-ti vine sa vomiti ca ma gandesc ca ti-a stricat ceva afaceri necurate ca trebuit sa te duci cu suma catre finante si nu cu un sfert din ia la niste interpusi ai puteri marca u.s.l. Am lnceput sa intram lnt-ro Romanie normala dar se pare ca unele posturi tv si ziare oculte vor sa ne arate altceva , santem apreciati de cei din afara si lnjurati de cei din interiorul tari , sa terminat mogulilor va trbui sa va lmpacati cu idea nu ve-ti mai putea fura si saraci aceasta tara , si daca vom avea si o justitie precum D.N.A ul multi veti fi ascunsi .
Raspunde

michael

Acum 12 ani

daca ala cu televiziunea aia ciudata cum spunea cineva , are procentajul acela inseamna ca suntem terminati !inseamna ori ca natia asta este cu adevarat tampita ori ca este vorba de o disperare crunta care ai face pe romani sa nu mai stie in ce parte sa o ia ! din doua una este cu siguranta...
Raspunde

Gicu

Acum 12 ani

K. Samuel Sunt de acord ca Basescu are mai multe realizari decat precedentii, dar n-a facut reforme deloc. Investitii in infrastructura da, desi se numesc cheltuieli. Cheltuieli umflate, care au creat niste locuri de munca temporare. Prin anii \'70 FMI vroia sa-i dea lui Ceausescu miliarde de dolari credite, pentru \"infrastructura\". Degeaba ai infrastructura, intr-o tara paupera... Chinezii au orase intregi noi noute si nelocuite. Au si sute de milioane de oameni fara locuinta... Cat despre reforme, ce-a facut de fapt Basescu? A taiat \"posturi bugetate\", adica fantome care primeau salarii. Inca avem prea multi politisti, inca avem judecatori care castiga prea mult. Ia incearca sa obtii aprobare sa vinzi acadele pe strada (daca ai firma). Poti face un film documentar despre cate aprobari iti trebuie si cu cate fete acre trebuie sa ai de-a face. Urmeaza vremuri interesante, dar fara Baselu\' la butoane...
Raspunde

Mihai

Acum 12 ani

Jos cu hotii de la pdl. Josssssssssssssssssssssssssssss
Raspunde

Gicu

Acum 12 ani

Cel mai mare merit al lui Basescu este DISPARITIA STATULUI SOCIAL. Se termina cu milogeala si mana intinsa catre STAT. STATUL suntem NOI, astia care lucram in privat. Noi suntem STATUL. Dispare statul social, al milogilor si asistatilor sociali. Incepe o noua era, de-abia acum incolo Romania are un viitor. Dar aceasta era va fii fara Basescu.
Raspunde

Vasile

Acum 12 ani

sa-i ia DRACU pe Pd-l-isti!!! Deja cad blestemele oamenilor asupra lor si rudelor lor! (Tatal lui BOC)
Raspunde

hahaha

Acum 12 ani

Stiri mincinoase! USL ARE PESTE 50%, iar jigodiile astea pdl-iste au sub 12%. Nu mai dati stiri mincinoase, NIMENI NU MAI VOTEAZA maimutele portocalii. Romania s-a saturat de voi
Raspunde

K.Samuel

Acum 12 ani

Nu doar minimalizarea statului social este meritul PDL-ului. Sa nu uitam de reforma in invatamant si reforma in sanatate care sper sa treaca cat mai repede. Sa nu uitam de simplificarile aduse odata cu noul cod fiscal si prin modernizarea finantelor locale. <br><br>Desigur, s-au facut si greseli. Dar doar acela care nu munceste nu greseste. Eu unul, sunt multumit catre foarte multumit de guvernarea actuala si ar fi nedrept pentru ei sa fie inlaturati de la putere dupa ce au facut curat, sa vina sa culeaga laurii incompetentii din USL.
Raspunde

@ K.Samuel (IP 188.24.235.181)

Acum 12 ani

Bai b... care esti tu b...pastraza-ti ejaculariile gandirii pentru tine nu mai ingretosa oamenii .
Raspunde

@ K.Samuel (IP 188.24.235.181)

Acum 12 ani

Asta ai impresia ca scrie din reviste... da numai copy paste de te miri ce site-uri unde se prea slavesc intre ei PD-L-istii... prea scri tu cu alianiate si cu pauza intre randuri... hai siktir ca esti infect !
Raspunde

Maria

Acum 12 ani

Ce-mi vine sa rad uite asa va dau ziaristii de lucru la fraierii care nu aveti altceva de facut, decat sa comentati la tampeniile lor. Si abia asteapta sa intrati in jocul lor. Ha ha.
Raspunde

Bogdan

Acum 12 ani

@K.Samuel, ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai sustinut. Cine poate analiza, impartial, ce a realizat guvernul Boc o sa vada ca acest guvern este pe plus. Intr-adevar, statul incepe usor usor sa se curete iar lucrul asta deranjeaza enorm nu doar pe cei din USL dar si foarte multi din PDL. Cei care te-au criticat sper sa fie doar niste lingai ai USL-ului. Desi acum 1 an si jumatate am criticat si eu guvernul boc pt sovaielile cu care actiona, in ultimul timp am fost multumit de realizari. Sunt sceptic insa ca romanul are puterea sa analizeze corect asa ca foarte probabil, USL o sa conduca tara dupa alegerile urmatoare. Doamne fereste-ne!!! Un AN NOU plin de bucurii tuturor romanilor si multa intelepciune. (scorul din sondaje a PP e foarte ingrijorator pt tara asta)
Raspunde

A L U P I G U S

Acum 12 ani

P D ul pierde si incep sa faca propaganda mincinoasa sibieni sint conservatori dar vor pierde tot ei vazind aceleasi fete hadoase de la pd fara liberali acesta inseamna[ p d ] partid drac
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus