Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Concert dedicat lui Gustav Mahler la Sala Thalia

Astăzi, va avea loc la Sibiu concertul care încheie Anul Mahler, an în care a avut loc aniversarea a 100 de ani de la moartea compozitorului austriac. Filarmonica de Stat Sibiu va încheia anul Mahler printr-un concert simfonic dedicat artistului.

„Este un moment special pentru că nu aniversăm doar 100 de ani de la moartea artistului, ci şi 120 ani de la premiera Simfoniei nr. 4, iar noi suntem onoraţi să încheiem Anul Mahler la Sibiu în această maniera” a declarat dirijorul Gabriel Bebeşelea.

Evenimentul prezintă Simfonia nr. 4 pentru soparană şi ansamblu de cameră, de. Simfonia reprezintă una dintre cele mai apreciate lucrări ale compozitorului şi a fost scrisă între anii 1899- 1901 şi încorporează şi un cântec pe care compozitorul l-a scris în 1892 - "Das himmlische Leben", care reprezintă viziunea unui copil despre Rai.

Va interpreta soprana Rodica Vica, alături de ansamblul ICon Arts, condus de dirijorul Babriel Bebeşelea.

Concertul va avea loc joi, 29 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Thalia. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus