Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Apar primele nume din ancheta de la Romgaz

Surse apropiate anchetei care lucrează la cazul de subminare a economiei naționale ce vizează și compania Romgaz au declarat pentru site-ul Hotnews că printre persoanele cercetate se află Marcel Adrian Piteiu, membru PDL și director general Romgaz, Eugen Mitea (foto), fost director adjunct al Romgaz și fost președinte al PNL Sibiu, Ioana Apan, președintele Consiliului de Administrație al Romgaz și secretar general adjunct în Ministerul Economiei, Alpar Kramer, fost director comercial al Romgaz, și Dan Victor Alexandru, fost secretar de stat in Ministerul Economiei în guvernarea Tăriceanu. 

Mai multi directori din cadrul Ministerului Economiei, Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei și societății Romgaz sunt anchetați pentru că ar fi favorizat o firmă prin prețuri preferențiale la gaze, potrivit unui comunicat DIICOT. Acesta mai arată că procurorii DIICOT au dispus începerea urmăririi penale față de un număr de 40 de persoane cu funcții de conducere. DIICOT arată ca invinuiții au desfășurat activități infracționale care au produs un prejudiciu de 126 milioane dolari patrimoniului SNGN ROMGAZ SA și  bugetului consolidat al statului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

socialistul

Acum 12 ani

iarasi un foc de paie din care nu iese nimic concret. Sunt sigur ca se va sfari cu \"NEVINOVATI\" ca asa-i la noi in Romania
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Sar putea sa fie doar un foc de paie , asta pentru ca doar procurori sant alti si actioneaza altfel , judecatori sant aceasi .
Raspunde

Elanul

Acum 12 ani

Poate pe Mitea il invata cineva si sa conduca masina aia scumpa (apropo, cum o justifica) pe care o conduce. Se crede sef si pe soselel Sibiului. Tov Mitea, toate se platesc in viata.....Mai ales domniia, si PROSTIA.
Raspunde

eu

Acum 12 ani

santem in an electoral,incercari de compromitere intre adversari politici,foc de paie,urmele s-au sters de mult
Raspunde

eu

Acum 12 ani

ptr.elanu pct.3 nu fa afirmatii fara argumente,poate te paste un proces ptr.calomnie in 89 tov.mitea era student la Timisoara nu putea sa fie tov. azi este simplu membru PNL,are o firma privata, care merge bine,nu stiu sa aiba contracte cu statul,de ce nu te roade pisma pe cei care s-au imbogatit cu contracte cu statul,daca eram adm. saitului stergeam comentarile tale pe motiv de spam
Raspunde

ptr eu

Acum 12 ani

Ce bine ca nu esti admin site-ului (vezi ca asa se scrie corect, dar e greu ptr tine ca tu probabil scrii mi-au ca pisica). Revenind la Mitea, ce contract mai mare cu statul vrei decat faptul ca a fost \"uns politic\" director la Romgaz?!? Un domeniu unde el e ZERO, fiind un ing in domeniul calculatoarelor... Ce zici, este sau nu asta contract (contract de munca) cu statul?
Raspunde

pt eu

Acum 12 ani

Cand a fost viceprimar al Sibiului firma sa privata nu a avut contracte cu primaria??? Gurile rele spun ca a avut.
Raspunde

Tandala

Acum 12 ani

Mitea asta e un fel de Pacala,din Presaca.Sigur a fost la locul nepotrivit si la momentul nepotrivit si l-au pus astia sef .(Cunosc un var a lui mitea,tot asa de prost ca el)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus