Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mihai Macaveiu a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei. Trif: îi va reprezenta cu cinste pe sibieni!

Mihai Macaveiu a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei. Trif: îi va reprezenta cu cinste pe sibieni!

Mihai Ion Macaveiu, președinte al Organizației Municipale PSD Mediaș, a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei. Decizia a apărut vineri în Monitorul Oficial. 

Inginer constructor şi administrator de firmă, președinte al Organizației Municipale PSD Mediaș și vicepreședinte al Organizației Județene PSD Sibiu, Macaveiu este si consilier local la Mediaș. Acesta a candidat la Primăria Mediaș în 2020 și în același an a candidat și pentru funcția de deputat. În 2019 a candidat pentru Parlamentul European.

Citește și Subprefecții propuși de PSD: Sebastian Șebu și Daniel Moșin. Mihai Macaveiu va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Economiei

Bogdan Trif, deputat PSD de Sibiu, a anunțat pe facebook numirea lui Macaveiu în funcția de la ministerul Economiei. 

"Colegul meu Mihai Macaveiu a fost numit astăzi secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei. A fi numărul 2 într-un minister atât de important implică responsabilitate, inteligență și capacitate de muncă, calități pe care Mihai le-a demonstrat din plin de-a lungul carierei sale profesionale.
Sunt convins că Mihai îi va reprezenta cu cinste pe sibieni din noua lui funcție și va face multe lucruri bune pentru români.
Îi urez mult succes în noua lui misiune!" a scris deputatul.

Mihai Macaveiu se adaugă listei sibienilor pe care PNL și USR i-a promovat în poziții în instituții guvernamentale, înainte de ruperea coaliției -  Vasile Cristian Roman, fostul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, fostul viceprimar Răzvan Pop, președintele Oficiului Român pentru Drepturile de Autor și Radu Szekely, care a rămas consilier al ministrului Educației, după ce a fost demis de premierul de atunci, Florin Cîțu, din funcția de secretar de stat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Rus

Acum 2 ani

Dumnezeu sa il ierte ca nu stie ce face

Raspunde

Sibian tepuit

Acum 2 ani

La cate tepe a dat cu apartamentele de pe sos alba iulia din sibiu... of Doamne, cum reusesc ..... sa ajunga in varf?

Raspunde

L

Acum 2 ani

Si bolsevicii locali prind putere :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus