Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Primul transfer: Ciprian Straut a semnat cu Vointa

Mijlocașul Ciprian Străuț a semnat cu CSU Voința un contract valabil pînă în vara lui 2014.

Timișoreanul, în vârstă de 29 de ani, a jucat ultima dată la Arieșul Turda.Antrenorul Voinței, Alexandru Pelici, îl cunoaște bine pe Străuț, pe care l-a antrenat și la FCM Reșița. Jucătorul, născut în ziua de Crăciun a anului 1982, a mai activat la FC Bihor Oradea, dar și la gruparea irlandeză Salthill Devon FC.

Un alt jucător care ar urma să ajungă la Sibiu este Romulus Miclea. Miclea, fratele „secundului” de la CSU Voința, a făcut parte, în tur, din lotul Gazului Metan. Acesta a fost dorit și în vară de sibieni, Miclea pare tentat să accepte oferta Voinței și datorită faptului că, în prima jumătate a campionatului, a evoluat doar în două meciuri pentru gruparea medieșeană, 90 de minute chiar împotriva ”alb-verzilor” și 17 în finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamț, din ultima etapă.

Finanțatorul „alb-verzilor”, Ioan Hămbășan, nu exclude posibilitatea ca Miclea să vină sub formă de împrumut. „Cu Străuț ne-am înțeles deja, contractul e semnat, iar discuțiile în cazul lui Romulus Miclea sunt destul de avansate. Este posibil să îl împrumutăm de la Gaz metan, dar la fel de bine ar putea să devină jucătorul nostru definitiv”, a declarat președintele clubului, Ioan Hămbășan.

Sibienii se reunesc luni, nouă ianuarie, când pe „Municipal” mai sunt așteptați doi sârbi, dar și un atacant. „Vom completa lotul cu 5 jucători în această iarnă. Vor mai veni doi jucători sârbi, plus un atacant, de care nu vă pot oferi mai multe amănunte pentru moment, dar vă asigur că va fi un vârf de atac care ne va fi de mare ajutor. Nu pot să spun despre cine e vorba pentru a nu avea probleme la tratative, dar de îndată ce lucrurile devin clare veți afla numele lui”, a mai spus Hămbășan.

Șase pleacă!

Lista celor care vor părăsi gruparea sibiană cuprinde șase fotbaliști. Conform președintelui Ioan Hămbășan, pe această listă se află Ionuț Matei, Andrei Antohi, Radu Neguț, Alex Martinescu, Ionuț Olteanu și Istvan Szabo. Alți 3 jucători, tineri de perspectivă, portarul Dani Vlad, Adi Cîrstean și Greavu, ar urma să fi înprumutați la alte echipe.

Cantonament în Antalya

Reunirea lotului echipei sibine a fost programată pentru luni, nouă ianuarie, la prânz. După o săptămână de reacomodare la efort, „alb-verzii” vor intra într-un cantonament de opt zile, pe Stadionul „Municipal”. Acesta va fi urmat de un al doilea stagiu de pregătire centralizată, de această dată în Antalya. „Pe data de 26 ianuarie se va pleca spre Antalya, unde vom sta 18 zile. Acest cantonament este finanțat în totalitate, inclusiv biletele de avion, de un partener de-al nostru, dar care nu dorește să îi facem cunoscut numele. Acesta ne-a promis că ne va fi alături și pe viitor, mai ales dacă echipa rămâne în Liga I”, a declarat președintele clubului, Ioan Hămbășan.

În Antalya, fotbaliștii sibieni vor susține mai multe meciuri de verificare, printre adversarii stabiliți deja numărându-se câte o echipă din Polonia și Rusia, dar și Viitorul Constanța.

foto: agenda.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus