Ingrediente:
500 gr tortellini
250 gr ciuperci proaspete
2-3 linguri ulei
1 ceapă mică
200 gr smântână
sare după gust
Mod de preparare:
Într-o cratiță se pune uleiul. Când este încins se adaugă ceapa tocată mărunt. Când aceasta prinde o culoare gălbuie adăugăm ciupercile tăiate felii și lăsăm la gătit până când se evaporă zeama lăsată de la ciuperci, apoi adăugăm smântână și lăsăm puțin să fiarbă totul. Adăugăm sare după gust.
Separat se pune apă la fiert într-o oală de preferință înaltă. Când apa a început să fiarbă se pune puțină sare. Se adaugă tortellini. Se fierb aproximativ 4-5 minute. Se scurg de apă și se adaugă peste sosul de smântână cu ciuperci. Se amestecă totul și se servește.Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 7222


Ultimele comentarii
Acum 3 ore
Gabi
Acum 3 ore
Un sibian vero
Acum 4 ore
In marginime, ciuma galbena rezista
Acum 4 ore
Urma scapa TURMA
Acum 5 ore
@5