Joi,
20.11.2025
Parțial Noros
Acum
9°C

Tortellini cu sos de ciuperci si smantana

Ingrediente:

500 gr tortellini 

250 gr ciuperci proaspete

2-3 linguri ulei

1 ceapă mică

200 gr smântână

sare după gust

Mod de preparare:

Într-o cratiță se pune uleiul. Când este încins se adaugă ceapa tocată mărunt. Când aceasta prinde o culoare gălbuie adăugăm ciupercile tăiate felii și lăsăm la gătit până când se evaporă zeama lăsată de la ciuperci, apoi adăugăm smântână și lăsăm puțin să fiarbă totul. Adăugăm sare după gust.

Separat se pune apă la fiert într-o oală de preferință înaltă. Când apa a început să fiarbă se pune puțină sare. Se adaugă tortellini. Se fierb aproximativ 4-5 minute. Se scurg de apă și se adaugă peste sosul de smântână cu ciuperci. Se amestecă totul și se servește.Poftă bună!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 7222

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus