Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Boc: caramizile in stanga si in dreapta nu sunt o solutie

 

Premierul Emil Boc a lansat, duminică, un apel pentru dialog privind proiectul de lege a sănătăţii, declarând că violenţa şi "cărămizile aruncate în stânga şi în dreapta" nu reprezintă o soluţie. Boc a venit, duminică, la Spitalul Floreasca, pentru a-l vizita pe jandarmul rănit în timpul manifestaţiilor de sâmbătă, internat în această unitate medicală. "M-am intersat de starea sănătăţii protestatarilor şi a jandarmului. Mă bucur că protestatarii nu sunt internaţi în spital şi nu au probleme grave de sănătate. L-am vizitat pe jandarmul rănit, iar starea acestuia este relativ stabilă, spre pozitiv", a spus Boc, citat de Mediafax.
El a apreciat că dialogul şi nu acţiunile violente reprezintă singura soluţie de rezolvare a nemulţumirilor.
"Cred că dialogul este singura soluţie de rezolvare a tuturor problemelor. Jandarmii şi protestatarii au familii, au greutăţi, iar soluţia nu este să aruncăm cărămizi în dreapta şi în stânga, care pot pune în pericol viaţa, ci dialogul. Orice se poate repara şi negocia, mai puţin viaţa", a spus Boc.
Premierul a afirmat că măsurile adoptate de Guvern în perioada de criză nu au fost pe placul nimănui, dar au fost necesare, iar stabilitatea trebuie consolidată prin dialog, într-un context economic încă dificil. El a asigurat că Guvernul va menţine permanent căile instituţionale de dialog.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 260

Comentarii

3 comentarii

pt boc

Acum 12 ani

boc mai exista la timis la inaintare tatucu
Raspunde

bes

Acum 12 ani

Si asumarea raspunderii guvernului si lipsa dezbaterii publice cum se numesc domnule prim ministru? Dialog?
Raspunde

Corect!

Acum 12 ani

D-le Boc,caramizile nu sunt bune nici in stanga,nici in dreapta,ele sunt bune de facut ziduri dupa care sa stea toti cei care ne-au facut zile amare.Ce ziceti,asa-i corect?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus