Duminică,
12.05.2024
Innorat
Acum
11°C

Gazul scoate din priza Energia

Gaz Metan Mediaș se întoarce acasă cu o victorie extrem de importantă obținută pe terenul Energiei Rovinari. Întărită serios prin transferul lui Troupe, Energia se anunța a fi un partener dificil pentru medieșeni. Însă nou veniții la Mediaș, Tomeljak și Zigeranovic și-au făcut din plin treaba iar Gaz Metan a reușit să câștige în deplasarea de la Târgu Jiu. Cu Tomeljak pe teren 36 de minute, Mediașul și-a putut face jocul obișnuit. Moore s-a lipit de linia de trei puncte iar Ivanovic și Zigeranovic au dominat în permanență jocul sub panouri. Primul sfert se încheie cu 24-15 pentru medieșeni. Diferența se mărește la 14 puncte în debutul sfertului secund pentru că Nikolic nu găsește un antidot combinațiilor pivoților medieșeni. Diferența se păstrează până la pauză, 49-35. Gorjenii reduc diferența la 10 puncte iar pe finalul sfertului III la doar șase puncte, 67-61. Câteva contraatacuri ratate, două-trei scăpări în apărare iar Energia pierde entuziasmul debutului de sfert, când apropiaseră scorul print-o aruncare de trei puncte. Mediașul joacă constant și fără emoții și închide tabela la 85-79. Cei mai buni marcatori ai Mediașului au fost Tomeljak 14 și 12 pase decisive, Nicoară 14 și 10 recuperări, Moore 14, Zigeranovic 13.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus