Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Intrarea in Sibiu, dinspre Selimbar, va fi reconfigurata

Deși principala intrare în Sibiu dinspre Șelimbăr – intersecția străzilor Rahovei  - Milea – Semaforului – a fost reconfigurată în august, anul trecut, administrația locală plănuiește schimbarea modului de acces în oraș. Deocamdată primarul Klaus Johannis nu a anunțat care vor fi principalele modificări, însă consideră iminente schimbările pentru a evita blocajele în trafic.
Intersecția ar urma să fie reconfigurată chiar dacă traficul din zonă ar putea resimți o ușoară scădere, după finalizarea prelungirii bulevardului Mihai Viteazul, investiție demarată de Primăria Șelimbăr și al cărei termen de finalizare este prima parte a acestui an. ”Nu cred că va influența semnificativ traficul. Acel bulevard va crea o ieșire, respectiv intrare în oraș pe relația cu Hipodromul”, consideră Johannis.
Prelungirea bulevardul Mihai Viteazul ar urma să se intersecteze cu DN1 înaintea sensului giratoriu de la Șelimbăr (pe lângă service-ul Trakia).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

sibian

Acum 10 ani

Avem incredere in d-l primar Iohannis!!! Va vom vota din nou si din nou si din nou!
Raspunde

extraterestrul

Acum 10 ani

Municipiul Sibiu e pe locul 37 la numarul de strazi asfaltate din Romania.Banii sibienilor se duc la tot felul de asociatii culturale ce au in spatele lor indivizii suspecti. Sibiu Baroc, e un alt mod de-a scoate bani din primaria noastra, la fel ca festivalul de teatru.
Raspunde

@ extraterestrul

Acum 10 ani

chiar extraterestru! taceai filozof ramaneai!!!
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 10 ani

are dreptate extraterestrul, strada mea este neasfaltata si stau la podul garii!!!! TREBUIE sa gasim un primar mai bun! din 2000 de cand este Johannis Primar nu s-a miscat nimica pe strada mea! BINE ca-si asfalteaza de la 0 in fiecare an str. BALEA!!! RUSINE! RUSINE! RUSINE!
Raspunde

@4

Acum 10 ani

o iei prea personal acum.. Inainte de Iohannis nu am avut primar!
Raspunde

@sIbIaNuL

Acum 10 ani

strada ta fiind cea mai importanta o sa ne conformam,nu o sa-l ma votam pe Johanis,acum ramane sa ne spui tu pe cine sa votam
Raspunde

1

Acum 10 ani

poate un giratoriu ar fi bun ...
Raspunde

Adi B.

Acum 10 ani

Adevarul e ca dupa el se vede ceva, dupa ceilalti ce se vede oameni buni?!!!
Raspunde

@4

Acum 10 ani

si eu stau pe moreni, strada care pana anul trecut nu a fost asfaltata niciodata de cand exista si uita ca acum s-a asfaltat. Nu te mai agita degeaba ca o sa apuci si tu sa stai pe astfalt. Asfaltarile in zona Lupeni-Lazarat continua si anul asta. Relax.
Raspunde

ioana

Acum 10 ani

Cel cul lipsa asfaltului, daca stai la bloc ai flori in geam ?, iti cureti asfaltul din fata apartamentului ori a casei. Deci nu faci pentru tine numic si ai indrazneala de a critica pe primarul orasului nostru. Ori lumea este lipsita de bunul simt, de educatie si nu poate sa perceapa realizarile facute ori vorbim doar sa vorbim.Nici acasa la tine nu poti face tot ceea ce-ti proprui din motive obiecrtive ori intr-un oras ca Sibiul. Primarul este un bun gospodar si merita sa-i apreciem calitatile si sa incercam sa-i intelegem unele neimpliniri. E bine daca am putea sa fim uniti si sa-i demascam pe cei car traiesc pe puterea primarului.
Raspunde

Unul

Acum 10 ani

@Ioana Care sunt aia care traiesc pe puterea primarului?
Raspunde

sIbIaNuL @ioana

Acum 10 ani

nu stau la bloc si nu am flori in geam si daca vrei sa stii chiar curat in fata casei zapada! Primarul nu da cu plugul pe strada. Acum pe strada la mine este zapada. Vino cand se topeste sa te vad pe tine DESTEAPTO care te crezi in costumas si pantofi cu tocuri, DA??? DECI GURA!!!
Raspunde

ion

Acum 10 ani

sa faca repede un giratoriu ca este la moda
Raspunde

dr ptr. sIbIaNuT

Acum 10 ani

Ba \"NIMENI IN DRUM\" Mai odihneste-te!
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Avem incredere in d-l primar Iohannis!!! Va vom vota din nou si din nou si din nou!
Raspunde

ha,ha

Acum 10 ani

da ba, o sa-l votati si post mortem, la cat sunteti de prosti sau esti unul din trupa lui de hoti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus