Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

I-au furat aparatul foto in plina strada

Trei tineri, doi dintre ei minori, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie după ce, prin violență, au deposedat un tânăr de o cameră foto. 

Ieri seară în jurul orelor 21,30, un tânăr a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni, fiindu-i sustrasă camera foto și totodată, agresat. 
Evenimentul s-a produs în zona centrală a municipiului Sibiu, respectiv intersecția stră zilor Bvd V. Milea și str. Eroilor.  Spre locul evenimentului au fost direcționate echipajele de poliție aflate în zonă, iar în baza descrierii suspecților de către victimă și a detaliilor referitoare la direcția de deplasare a acestora s-a reușit, în scurt timp, identificarea și reținerea celor trei suspecți. 
Suspecții au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Sibiu, polițiștii de investigații criminale stabilind, din primele verificări, următoarele că cei trei tineri, cu vârstele cuprinse între 14 și 19 ani, i-au smuls victimei din mână o plasă în care avea o cameră foto (cumpărată cu puțin timp în urmă), iar în momentul în care aceasta a ripostat, au folosit violența pentru a-și asigura plecarea, aplicându-i o lovitură.
Victima acestei infracțiuni este un tânăr în vârstă de 19 ani, iar camera foto a fost recuperată și restituită acestuia. 
În prezent cei trei suspecți sunt cercetați de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Împotriva a doi dintre ei (F.C., in vârstă de 16 ani și G.Alex., în vârstă de 19 ani, ambii domiciliați în localitatea Șura Mare) s-a disupus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.   

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus