Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-9°C

Ioan Hambasan: Galeria Vointei nu a organizat protestul din Sibiu impotriva actualei puteri

Finanțatorul Voinței Sibiu, Ioan Hămbășan, a dezmințit, în cadrul conferinței de presă de astăzi a echipei, informațiile potrivit cărora liderii galeriei „Peluza Sud” au organizat manifestația împotriva actualei puteri din Sibiu.

Hămbășan spune că democrația din România permite oricărui cetățean să aleagă să iasă sau nu la miting, dar că informațiile apărute în presa sibiană nu au fost corecte. În plus, patronul „alb-verzilor” a menționat și faptul că liderii galeriei sibiene vor ieși, în presă, în zilele următoare cu o declarație pentru a lămuri această situație. „Am avut o discuție alaltăieri și astăzi cu cei trei lideri ai galeriei, nu s-a confirmat faptul că au fost la miting. Nu s-a organizat, din partea galeriei CSU Voința Sibiu nici un fel de ieșire. Dacă cineva a participat benevol, avea tot dreptul să participe, pentru că este liber, dar precizez că nu a fost ceva organizat de către liderii galeriei CSU Voința Sibiu. Probabil au fost membri din galerie, dar nu a fost ceva organizat de către galerie. Nu mă deranjează, este democrație și fiecare poate să facă orice, nu au fost acte de vandalism sau altceva, care să mă afecteze pe mine ca imagine. M-a deranjat formularea, care a spus că este galeria CSU Voința Sibiu. Eu n-am făcut referire la politic, numai spun că mi-a picat mie un pic greu când s-a spus că liderii galeriei au participat la acest miting. Eu i-am sunat, că vream să știu dacă au participat sau nu, iar ei mi-au spus că n-au participat și nici nu au organizat.Vor face o declarație publică prin care vor spune că nu au participat la manifestații, că nu a fost ceva organizat. Este democrație, ar fi culmea să impun sau să fac eu ceva. Am reușit și cred că reușesc să fac distincție între politică și activitatea de la club. A apărut o informație, de la care am plecat, în care se spune că cineva din galerie ar fi reacționat la jandarmi și ar fi adus niște cuvinte care nu își au rostul. S-a confirmat că nu a fost din galerie. Nu am văzut filmele de la protest și nici nu am văzut imaginile. N-am nicio problemă dacă au participat, e democratic, dar să nu se spună că au organizat ei – sună altfel. În rest, oricine este liber, nu pot eu să oblig pe cineva să nu meargă, mai ales la Sibiu, unde n-am avut nici un incident și este de apreciat ceea ce face galeria pentru echipa de fotbal. Într-o democrație, fiecare e liber să facă ce vrea”, a declarat Ioan Hămbășan, astăzi, 20 ianuarie 2012.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

unu

Acum 11 ani

Interesant , oricine este liber sa faca ce vrea ....in afara de cei din tabara UNPR sau PDL , nu....
Raspunde

unu

Acum 11 ani

Ca oricum se zbat degeaba ,nu.... Dar e important sa nu participe simpatizantii UNRP sau PDL... , in rest e OK.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus