Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Meci de 2 solist la Iasi

Gaz Metan Mediaș joacă astăzi cel mai ușor meci al returului campionatului național de baschet. Medieșenii întâlnesc deseară ultima clasată, Politehnica Iași, singura echipă din campionat ce nu a înregistrat până acum nicio victorie. Universitarii ieșeni au abordat campionatul cu o echipă formată în marea ei majoritate din juniori, singurul jucător experimentat fiind Mitică Anghel. În pauza competițională ieșenii au transferat primul jucător de altă naționalitate. Chiar și așa, Mediașul nu are cum să nu se întoarcă acasă cu toate punctele. În turul campionatului, în partida disputată la Mediaș, elevii lui Ovidiu Teleabă au fost la un pas să încheie partida la o diferență istorică, de 100 de puncte. Ei au înscris 134 de puncte în cele 40 de minute și au primit doar 43. Pentru Gaz Metan a fost meciul cu cele mai multe aruncări de trei puncte marcate, nu mai puțin de 17 reușite din spatele semicercului. Pentru medieșeni Ionuț Drăgușin nu va juca nici în această partidă, pivotul fiind în continuare accidentat. De asemenea, este de așteptat ca Ovidiu Teleabă să îl menajeze pe Deven Mitchell, supărat în continuare de o accidentare mai veche la mână. "E cu echipa din Iași care nu are nicio victorie, cu foarte mulți tineri și juniori. Vreau să fie o repetiție pentru partida cu Târgu Mureș de miercuri. Asta nu înseamnă că subestimăm adversarul sau că nu o să arătăm tot respectul ce trebuie arătat unei echipe", spune Ovidiu Teleabă. Meciul începe la ora 18.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

..

Acum 10 ani

2 solist ? se joaca la Medias .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus