Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Prima editie a Cupei de Ski incepe sambata

Fuxy Sport Club Sibiu și Direcția Județeană de Sport și Tineret organizează în acest sfârșit de săptămână prima ediție a Cupei de Ski - Arena Copiilor. Concursul va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, pe una din pârtiile complexului Arena Platoș. La eveniment sunt așteptați în jur de 100 de copii. „Până în acest moment s-au înscris în jur de 60 de copii”, spune Christian Fuchs, organizatorul competiției. Înscrierile se pot face online, pe www.fuxy.ro sau pe pârtie, înaintea competiției. Toți participanții trebuie să fie însoțiți de părinți și să aibă acordul scris al acestora pentru a se înscrie în concurs. Înscrierile la Cupa de Ski - Arena Copiilor se fac sâmbătă, între orele 9 și 10:30. Copiii vor fi împărțiți în două mari categorii, fete și băieți, iar apoi, în funcție de vârstă, în patru subgrupe diferite, cei născuți între anii 2000 și 2001, între 2002 și 2003, între 2004 și 2005 și cei născuți după anul 2006. Fiecare subgrupă va avea câte trei câștigători. Premiile, oferite de Fuxy Sport Club Sibiu și DJST, sunt cupe, medalii, diplome, echipament sportiv dar și în bani. Arbitrajul competiției este asigurat de Asociația Arbitrilor de Schi din Sibiu. Taxa de înscriere la concurs este de 20 de lei. Următoarea ediție a Cupei de Ski - Arena Copiilor va avea loc în luna februarie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus