Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Saptamana aceasta are loc primul eveniment din anul cultural baroc

”Sibiu. Baroc Update”, așa cum este generic denumit anul cultural 2012, va debuta la finele acestei săptămâni cu un concert de muzică barocă, la Sala Thalia, în organizarea Asociaţiei culturală Phoenix O. D. Sibiu.
Concertul programat sâmbătă, de la ora 19,00, va fi susţinut de Phoenix Chamber Orchestra, un ansamblu format din 12 muzicieni români şi germani, căruia i se vor alătura doi solişti foarte apreciaţi: flautistul turc Bülent Evcil (foto) şi oboistul japonez Takahiro Watanabe.
Artiştii vor încânta publicul pe parcursul a aproximativ 2 ore cu lucrări consacrate, dar şi cu lucrări mai puţin cunoscute semnate Antonio Vivaldi, Valentin Bakfark, G. Ph. Telemann, Tomaso Albinoni, Marc A. Charpentier, Francesco Geminiani şi Alessandro Marcello.
Biletele se găsesc la Filarmonica Sibiu, costul unui bilet fiind de 30 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus